AK
+355 69 742 4061
+355 69 832 6557

PROJEKTET MË TË MIRA

ne kthejmë ide në vepra arti.

TURDIU CENTER

Qendra Turdiu, nje nga godina me luksoze, e ndodhur ne qender te Tiranes, me siperfaqe rreth 14.000m2 ndertuar dhe projektuar nga AK Design and Construction

GRT

Vendbanimi “Turdiu”, 8, 10, 12 kate dhe 2 kate nëntokësore në Rrugën Parku, 1 km nga ish Fusha e Aviacionit në Tiranë, sapo filloi

MUZEU ARKEOLOGJIK DURRËS

Rindërtimi i pjesshëm (kati 1 + kati 2) i Muzeut Arkeologjik, Durrës

PIRAMIDA

Rindërtimi i Qendrës Ndërkombëtare të Kulturës P ’Pjetër Arbnori’ me Ministrinë e Investitorëve të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Tiranë

MUZEU ETNOGRAFIK KUKËS

Ndërtimi i Muzeut të Ri i financuar nga UNDP, Kukës

CASA ITALIA

Ndërtim (si nënkontraktor i objektit shumëfunksional me 5 + 1 kate, përgjatë autostradës Tiranë-Durrës