AK
01 / 01
+355 69 742 4061
+355 69 832 6557
Design&Construction

RRETH NESH

RRETH

ne kthejmë ide në vepra arti.

Kompania jonë është lider në treg lidhur me ndërtimet civile dhe industriale deri në mirëmbajten e infrastrukturës së objekteve. Përmes punës sonë ne bëjmë diferencën në strategjinë e të ndërtuarit, duke qënë gjithmonë të gatshëm për të ofruar siguri, cilësi, qëndrueshmëri dhe diversitet në shërbim. Struktura jonë është e bazuar në vlerat e grupit,ku çdokush prej pjestarëve të stafit tonë të japikontributin e tij në mënyrën më të mirë dhe më efiçente.

ekspertiza jonë

KONSTRUKSION

ARKITEKTURË

DIZAJN

Garden Residence Turdiu

Në total 150000 m2 ndërtim, një nga
komplekset më të mëdhenj brenda qytetit.
Një rezidencë banimi me koeficent
shfrytezimi vetëm 31 %.
I projektuar me hapsira të përbashkëta
rekreative për rezidentet, me park
lojrash për fëmijët dhe pishinë.
Apartamente të pozicionuara për të
marrë sa më shumë dritën e diellit
(drejtimi Jug-Lindje).
Ndërtim i cilësisë së lartë i pajisur me
sisteme bashkohore.
Ashensorë Schindler ( me shpejtësi
1.65 m/s) më të mirët në treg.
Sisteme e paisje elektrike të cilësisë së
lartë.

Icon
3000Klientë
Icon
500Projekte
Icon
121Objekte
Icon
300Puntorë
25

Vite në fushën
e ndërtimit

PARTNERËT TANË

TANË

Lidhu me ne

KONTAKT
+355 69 742 4061
+355 69 832 6557
kontakt@akshpk.al
Rruga e Durrësit, Njesia Administrative nr. 7, kompleksi Garden Residence Turdiu, Kulla B, Tiranë, 1001 AL
Thank you! Your message was successfully sent.
We're sorry, but something went wrong